Απίστευτα κι όμως… Αληθινά

0
69

5 αληθινές ιστορίες που θα

κάνουν και τον πιο λογικό

άνθρωπο να πιστέψει στα

χριστουγεννιάτικα θαύματα…

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπάρχει μια τάση να μεγαλοποιούμε κάποια πράγματα ώστε να υπερτονίσουμε την σημασία των Χριστουγέννων.

Αν, για παράδειγμα κάποιος βρει ένα κουταβάκι πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών και το γλιτώσει την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο ή αν κάποιος βρει 100€ στο δρόμο, τότε αυτομάτως μιλάμε για θαύμα.

Αν τα ίδια πράγματα συνέβαιναν οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου, θα ήταν απλά μια ακόμη Τετάρτη και κανένα ειδησεογραφικό site δεν θα τα έκανε είδηση με τίτλο «Το Θαύμα των Χριστουγέννων!».

Κυνική διαπίστωση; Μπορεί, δεν παύει όμως να είναι αλήθεια.

Όσο ορθολογιστής κι αν είσαι όμως, όσο κι αν πιστεύεις μόνο σε αυτά που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια και όχι σε όσα σου λένε, υπάρχουν κάποιες ιστορίες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον κυνισμό σου και να μείνεις με το στόμα ανοιχτό μπροστά σε κάτι που ο μόνος τρόπος που μπορείς να το χαρακτηρίσεις είναι «θαύμα» και μάλιστα χριστουγεννιάτικο. 

🎄🎄🎄Ετοιμαστείτε λοιπόν να πιστέψετε στο θαύμα των Χριστουγέννων γιατί ό,τι θα διαβάσετε παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινό🎄🎄🎄

Μέρος πρώτο

Μητέρα και μωρό πεθαίνουν στον τοκετό, μόνο και μόνο για να επιστρέψουν στη ζωή μετά από λίγα λεπτά

Την παραμονή των Χριστουγέννων του 2009 η Tracy Hermanstorfer μπήκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Σύντομα όμως τα πράγματα πήγαν πολύ στραβά. Μέσα σε λίγα λεπτά η Tracy σταμάτησε να ανταποκρίνεται και λίγο αργότερα έπαψε να αναπνέει. Μη μπορώντας να την επαναφέρουν οι γιατροί έσπευσαν να σώσουν το μωρό, το οποίο όμως γεννήθηκε θνησιγενές. Μπορείτε να φανταστείτε χειρότερη τραγωδία και μάλιστα σε μια τέτοια μέρα; Ο Mike, ο σύζυγος της Tracy, είχε πιστέψει πως είχε χάσει τα πάντα μέσα σε λίγη ώρα όταν, ξαφνικά, συνέβη κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Το θνησιγενές μωρό επανήλθε στη ζωή.

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν έναν από τους δύο ασθενείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό από μόνο του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «θαύμα». Όχι όμως, ένας επιζών δεν είναι αρκετός για το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Λίγο μετά αφού το μωρό είχε αναβιώσει, η Tracy άρχισε και πάλι να αναπνέει, παρά το γεγονός πως είχαν περάσει τέσσερα ολόκληρα λεπτά χωρίς να έχει καρδιακό παλμό, εγκεφαλική δραστηριότητα και αρτηριακή πίεση.

Μητέρα και μωρό κατάφεραν να αναρρώσουν πλήρως και η ιστορία τους έγινε το χρυσό παράδειγμα των χριστουγεννιάτικων θαυμάτων.

Πηγή:

Comments are closed.