Απίστευτα κι όμως… Αληθινά

0
576

Αιώνιος… φοιτητής έχει λάβει

145 πτυχία σε 30 χρόνια!

Αν πιστεύετε ότι η απόκτηση ενός ακαδημαϊκού πτυχίου είναι δύσκολο πράγμα, σκεφτείτε 145. Ο Ινδός καθηγητής VN Parthiban, που διδάσκει στο Chennai της Ινδίας, έχει λάβει 145 πτυχία τα τελευταία 30 χρόνια και δεν σχεδιάζει να σταματήσει.

Το ταξίδι του Parthiban στην γνώση ξεκίνησε με το πρώτο του πτυχίο που δυσκολεύτηκε να το πάρει. Αφού τελικά αποφοίτησε, βρήκε μια δουλειά στο Τμήμα Δικαστικών Επιστημών, αλλά η επιθυμία να σπουδάσει δεν είχε σταματήσει.

«Τα τελευταία τριάντα χρόνια είμαι συνεχώς στη διαδικασία προετοιμασίας για εξετάσεις και υποβολής αιτήσεων για νέα μαθήματα ή πτυχιακά μαθήματα»,

Δυστυχώς, υπήρξαν κάποιες αρνητικές… παρενέργειες στη συνεχή μελέτη του Parthiban. Η έντονη απορρόφηση πληροφοριών έχει δημιουργήσει πραγματικό φόρτο στη μνήμη του και τώρα έχει δυσκολία να αναγνωρίσει πρόσωπα και διαδρομές σε μέρη που έχει δεκάδες φορές.

Αυτά τα εμπόδια, ωστόσο, δεν έχουν μειώσει την επιθυμία του για σπουδή, συνεχίζοντας την προσπάθεια. Παράλληλα κάνει διαλέξεις σε πολλά πανεπιστήμια. Εκτός από το ακαδη μαϊκό έργο του, ο Parthiban έχει επίσης μια οικογένεια – σύζυγο και δύο παιδιά – με τη γυναίκα του να έχει λάβει και αυτή 9 πτυχία.

Πηγή:

Comments are closed.