Απίστευτα κι όμως… Αληθινά

0
503

Ξενώνας για Hobbit…

Πρόκειται για το the Hobbit House. Ένα ζευγάρι, στο Trout Creek, Mont. αποφάσισε να ξοδέψει περίπου 400,000 δολάρια για να δημιουργήσει ένα σπίτι αντίστοιχο με αυτά στα οποία ζούσαν οι Hobbit του Τόλκιν. Κατόπιν το μετέτρεψε σε ξενώνα προκειμένου να κάνει απόσβεση.

Η διαμονή στοιχίζει 245 δολάρια τη βραδιά. Ο ξενώνας έχει 2 κρεβατοκάμαρες, open living room και κουζίνα κι ένα μυστικό καταφύγιο για παιδιά. Σε όλη την έκταση που τον περιβάλλει υπάρχουν αναφορές στα Χόμπιτ, με μικρότερες κατασκευές που στοχεύουν στη δημιουργία εφάμιλλης με του αληθινού Σάιρ.

Το “Hobbit House” στο Trout Creek, Montana, είναι ένα μικρό καταφύγιο που έχει κατασκευαστεί με πολύ φαντασία και λεπτομέρεια. Το εξωτερικό του μοιάζει με ένα μικρό σπίτι Χόμπιτ, με κλινοσκεπάσματα που καλύπτουν τον τοίχο, στρογγυλά παράθυρα και μία πόρτα που φαίνεται να βγαίνει απευθείας από τη φαντασία του Τόλκιν.

Στο εσωτερικό, θα βρεις έναν άνετο χώρο με καθιστικό, κουζίνα και υπνοδωμάτιο, όλα διακοσμημένα με έναν μοναδικό τρόπο που αντικατοπτρίζει το φανταστικό κόσμο του Χόμπιτ. Ο χώρος είναι καλά εξοπλισμένος για μια άνετη διαμονή, προσφέροντας τα βασικά ανέσεις.

Το “Hobbit House” βρίσκεται κοντά σε φυσικά τοπία και περιοχές εξερεύνησης, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν μια ξεχωριστή διαμονή μέσα στη φύση.

Πηγή:

Comments are closed.