Απίστευτα κι όμως… Αληθινά

0
1006

94χρονος αντιμετώπισε τη

μοναξιά του με τον πιο έξυπνο

τρόπο!

Ο πρώην δικαστής Keith Davison είχε μια φαεινή ιδέα προκειμένου να καταπολεμήσει το μοναξιά και την θλίψη του… Η ιστορία του έχει ως εξής… Ο 94χρονος συνταξιούχος μισούσε… την ησυχία. Η σύζυγός του Eva πέθανε πριν από μερικούς μήνες στην ηλικία των 66 ετών, αφήνοντάς τον λυπημένο και πολύ μόνο. 

Όμως ο ίδιος δεν άργησε να βρει τον τρόπο για να καταπολεμήσει αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Αποφάσισε να φτιάξει μια πισίνα στον κήπο του για τα παιδιά της γειτονιάς! Πλέον η αυλή γεμίζει καθημερινά με παιδιά που κολυμπάνε, παίζουν και γελάνε, είναι πολύ ευτυχισμένα, κάνοντας παράλληλα και τον ίδιο πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο.

«Είναι αυτός που διαδίδει τη χαρά σε όλη τη γειτονιά και κάνει τα παιδιά πολύ ευτυχισμένα», αναφέρει η γειτόνισσά του Jessica Huebner. Η πισίνα του Davison περιλαμβάνει μια εξέδρα για βουτιές και έχει βάθος 3 μ., ενώ είναι ήδη πολύ δημοφιλής στην πόλη που δεν διαθέτει δημόσια εξωτερική πισίνα. 

Ο ίδιος απολαμβάνει καθημερινά την παρέα των παιδιών και βλέπει με χαρά να ευχαριστιούνται και να περνάνε καλά, ενώ σημειώνει με νόημα: «Δεν ήθελα να κάθομαι να βλέπω τους τέσσερις τοίχους στο σπίτι… Τι πιο ωραίο θέαμα από παιδιά που παίζουν; Τι πιο ωραίο άκουσμα από τα γέλια τους»…

Πηγή:

Comments are closed.