Απίστευτα κι όμως… Αληθινά

0
55

Γύρισαν στο σπίτι και βρήκαν

ένα κοάλα πάνω στο

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Προσπάθησε να φάει κάποια από τα κλαδιά του ψεύτικου δέντρου

Φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας ΜακΚόρμικ στην Αυστραλία είχε ένα απρόσμενο «στολίδι»: ένα ζωντανό κοάλα.

Η οικογένεια έφυγε από το σπίτι στην Αδελαΐδα για λίγες ώρες και όταν επέστρεψε τους περίμενε αυτή η έκπληξη. Ένα νεαρό και εμφανώς μπερδεμένο κοάλα, πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Νομίζω ότι ο σκύλος πήγε απευθείας στο δέντρο και μύριζε τριγύρω. Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι αυτό ήταν περίεργο», δήλωσε η 16χρονη Τάιλα. «Υπήρχαν χριστουγεννιάτικα στολίδια σε όλο το πάτωμα… σήκωσε το βλέμμα της και είδε ένα κοάλα», συμπλήρωσε.

Το ζώο ήταν μπερδεμένο στα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου. «Είναι ένα ψεύτικο και παλιό δέντρο, αλλά προσπάθησε να φάει τα φύλλα, σταμάτησε όμως όταν κατάλαβε ότι είναι πλαστικά», ανέφερε ακόμη η 16χρονη.

Η μητέρα της, Αμάνα ΜακΚόρμικ αρχικά δεν πίστευε στα μάτια της. «Σκέφτηκα ότι ήταν μια πλάκα. Ότι ένα από τα παιδιά μου έβαλε ένα παιχνίδι στο δέντρο. Αλλά όχι, ήταν αληθινό», είπε για τα κοάλα. «Έχουμε ξαναδεί κοάλα στα δέντρα μας, αλλά όχι μέσα στο σπίτι, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πρέπει να μπήκε όταν ήταν ανοιχτές οι πόρτες και να βρισκόταν στο σπίτι τουλάχιστον τρεις ώρες», συμπλήρωσε.

Η οικογένεια τηλεφώνησε αμέσως στην οργάνωση διάσωσης κοάλα της περιοχής. Αλλά εκεί αρχικά δεν τους πίστεψαν, καθώς νόμιζαν ότι επρόκειτο για φάρσα. Τελικά πήγαν στο σπίτι των ΜακΚόρμικ και ξέμπλεξαν το κοάλα.

Η Daphne, όπως ονόμασε η 16χρονη το ζώο, ήταν ένα θηλυκό κοάλα, περίπου 3-4 ετών, σε καλή υγεία. Η οργάνωση το άφησε ελεύθερο σε περιοχή κοντά στο σπίτι των ΜακΚόρμικ. Και αμέσως η Daphne σκαρφάλωσε σε ένα- αληθινό αυτή τη φορά- δέντρο.

Comments are closed.