Απάντηση της Μαρίας Λιάκρη για τη Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου

0
833

Με νέα ανακοίνωση της η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας Μαρία Λιάκρη δίνει συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει με την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Η κα Λιάκρη ουσιαστικά μέσω της ανακοίνωσης της απαντά στα όσα εξέφρασε πρόσφατα το μέλος του Δ.Σ. του ίδιου Συλλόγου κα Βασιλική Κολυβίρα αναφορικά για το ίδιο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας αναφέρει τα εξής:

Η κα Κολυβήρα Βασιλική (Βάσω) εκλέχθη και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας , με απώτερο σκοπό, όπως η ίδια έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη να είναι υποψήφια στις εκλογές της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας. Κατ’ ουσία χρησιμοποιώντας  την θέση της στο Σύλλογο.

Ειδικότερα μετά από της 13.4.23 υπ΄ αρ. πρακτικού 16 του Συλλόγου Γονέων εκτός των άλλων αποφασίστηκε με πλειοψηφία και δημοκρατικές διαδικασίες να μην καταθέσει αρχικά ο Σύλλογος μας τα έγγραφα εκλογών μέχρι το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης  που έχει ορίσει, στην Ένωση  Γονέων  Καλλιθέας.

Κατά παράβαση της απόφασης αυτής η κα  Κολυβήρα Βασιλική  προς ικανοποίηση των προσωπικών της επιδιώξεων ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ  &  ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΆ  στις 24/3/2023 κατέθεσε μέρος των εγγράφων που απαιτούνται για να γίνει μέλος ο Σύλλογός μας στην Ένωση Καλλιθέας.

Για το λόγο αυτό απεστάλη στην Ένωση την 28/4/2023 Εξώδικη Δήλωση  Πρόσκληση Διαμαρτυρία στην  Ένωση Καλλιθέας , που επιδόθηκε νόμιμα από Δικαστικό Επιμελητή Παπαγεωργίου Δημ,  του Εφετείου  Αθηνών  με αρ. 4403Β’ της 28/4/23. 

Για την ιστορία η Ένωση Γονέων  Καλλιθέας ουδέποτε απήντησε στο εξώδικο αυτό και όχι μόνο, θεώρησε κιόλας ότι ο Σύλλογος Γονέων  του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας είναι  μέλος της με ελειπή έγγραφα και χωρίς να έχει πληρωθεί το ποσό των 20 ευρώ που απαιτούνται.

Ως εκ τούτου καλό θα είναι η ‘Ενωση  Καλλιθέας οι εκπρόσωποι και η παρατρεχάμενη αυτής να είναι πολύ προσεχτικοί στο τι λένε γιατί εκτίθενται.

Μαρία Λιάκρη – Κατσούλη

Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων                                                             1ου Γυμνασίου Καλλιθέας

Comments are closed.