«Αντίσταση στις γειτονιές», Γονείς & Εκπαιδευτικοί κατά νομοσχεδίου Κεραμέως… Σήμερα πλ. Κύπρου στις 7

0
458

Σε αγωνιστική ετοιμότητα εκπαιδευτικοί και γονείς που με συγκεντρώσεις στις γειτονιές των πόλεων βρίσκονται απέναντι στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
Σήμερα το απόγευμα η νέα κοινή «συνάντηση» γονέων και εκπαιδευτικών στην Καλλιθέα, και πιο συγκεκριμένα στην πλ. Κύπρου στις 7 το απόγευμα.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΓΟΝΕΙΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 30/5/20 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΗΝ Ε΄ ΕΛΜΕ (ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΠΕ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΣΑΒΒΑΤΟ 30/5/20 ΑΠΟ ΤΙΣ 7:00-9:00 Μ.Μ. ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ KYΠΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

Comments are closed.