Ανδρέας Κρικέλης: Ένας ακόμη φίλος «έφυγε»…

0
564

Η λίστα των ανθρώπων πού «φεύγουν» από κοντά μας αλλά μένουν στη μνήμη μας γιατί τους γνωρίσαμε, ζήσαμε μαζί τους, γίναμε ένα σε δύσκολες στιγμές, δυστυχώς μεγαλώνει και κάνει φτωχότερη την καθημερινότητα μας.

Δυστυχώς στη «λίστα» αυτή προστέθηκε και ο Ανδρέας Κρικέλης. Ένας άνθρωπος ντόμπρος, ελεύθερο πνεύμα και καλός φίλος.

Ο Ανδρέας Κρικέλης ανέπτυξε δεσμούς με την αθλητική Καλλιθέα μέσω της ιστορικής ομάδας του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ στο επίσημο site της οποίας δημοσιοποιήθηκε το δυσάρεστο γεγονός.

Λες και ήταν χθες που μιλούσαμε με τον Ανδρέα, 10 Μαρτίου 2021 έγραφε το ημερολόγιο που μιλήσαμε για την ίδρυση της άλλης μας αγάπης…!!! Καλή αντάμωση πρόεδρε μου…!!!

Η Ανακοίνωση του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ

Ύστερα από σύντομη ασθένεια, έφυγε από κοντά μας το Σάββατο 20 Μαρτίου σε ηλικία 76 ετών ο Ανδρέας Κρικέλλης.

Ως ιδιοκτήτης της βιομηχανίας αλουμινίου EXTRAL, ο Ανδρέας συνδέθηκε με τον ΕΣΠΕΡΟ αρχικά ως χορηγός της ομάδας μπάσκετ ανδρών την περίοδο 1999-2000 στην Α1′ Εθνική. Την εξαετία 2002-2008 συμμετείχε στο Δ.Σ. του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ως Αντιπρόεδρος και αρχηγός των ομάδων βόλλεϋ ανδρών και γυναικών του συλλόγου, ενώ την περίοδο 2008-2009 υπηρέτησε για μερικούς μήνες ως Πρόεδρος του συλλόγου.

Συνέχισε μέχρι προσφατα να είναι παρών στις γενικές συνελεύσεις, στις εκδηλώσεις, στις γιορτές και στους αγώνες του ΕΣΠΕΡΟΥ.

Ο Ανδρέας Κρικέλλης ήταν άνθρωπος γενναιόδωρος, καλοσυνάτος και διορατικός. Οι Εσπεριώτες θα τον θυμόμαστε πάντοτε.

Το esperos.com εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Κρικέλλη.

Comments are closed.