φωτό: Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Η ανανέωση προ των πυλών των εκλογών

Η τάση για ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ χτυπάει κόκκινο. Το μεγάλο «άλμα» των μελών του να εκλέξουν στην ηγεσία του κινήματος τον Νίκο Ανδρουλάκη, έφερε και την εντυπωσιακή εκλογή στην Κεντρική Επιτροπή νέων σε ηλικία και παρουσία στελεχών.

Σειρά παίρνουν τα νεαρά στελέχη του Κινήματος που βρίσκονται ήδη στην αφετηρία για το δύσκολο αγώνα των επερχόμενων Βουλευτικών εκλογών, που όποτε και αν γίνουν θα αποτελέσουν το μεγάλο στοίχημα για την ολοκλήρωση της ανανεωτικής διάθεσης, που επιδεικνύουν οι υποστηρικτές και τα μέλη, της σοσιαλιστικής παράταξης.

Ο Παύλος Χρηστίδης με την Δημοτική Σύμβουλο Καλλιθέας και Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Αθηνά Εξάρχου στην εκδήλωση του ΕΣΚ

Στην εκλογική περιφέρεια της Νότιας Αθήνας ο Παύλος Χρηστίδης είναι η προσωποποίηση της ανανέωσης. Είναι η ευκαιρία που ζητά ο μέσος ψηφοφόρος προκειμένου να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον πείσουν ότι αξίζει την προσοχή του.

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ και από τους στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά ξεπερνά με χαρισματική ευχέρεια τις παρελθοντολογικές αγκυλώσεις, και με σεβασμό στην προσφορά των παλαιότερων στελεχών του κινήματος, γίνεται η πολιτική γέφυρα του χθες με το αύριο, και αυτό τον καθιστά αναγνωρίσιμο και χαρισματικό απέναντι στους συνομιλητές του.

Το εντυπωσιακό με τον ίδιο είναι ότι το στελεχιακό του δυναμικό αποτελείται από ένα δυναμικό και εντυπωσιακό «πάντρεμα» παλαιών και νέων προσωπικοτήτων του ευρύτερου πολιτικού χώρου στις τοπικές κοινωνίες.

Αναμφίβολα η πορεία τέτοιων στελεχών από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας θα μας βρίσκει αρωγούς στις προσπάθειες τους.

Comments are closed.