Ανανέωσε ο Κυνηγόπουλος μέχρι το 2026

Την επέκταση συμβολαίου του επιθετικού της Παναγιώτη Κυνηγόπουλου ανακοίνωσε η Athens Kallithea FC.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε ανανέωση του συμβολαίου του έως τη σεζόν 2025 – 26, παρά το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από τη Super League 1 όσο και από την Ευρώπη.

Ο Κυνηγόπουλος, αγωνίζεται στην Athens Kallithea FC από τον Ιανουάριο 2022   έχοντας πετύχει συνολικά 14 γκολ με δύο ασίστ στα 38 ματς που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περιόδου 2021 – 2022 και στην τρέχουσα περίοδο 2022 – 2023. 

Πέτρος Φιλιππάκος: “Όλοι στην ομάδα είμαστε περήφανοι που ο Παναγιώτης επέλεξε να δεσμευτεί περαιτέρω στο πρότζεκτ μας,” 

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πέτρος Φιλιππάκος αναφερόμενος στην επέκταση συμβολαίου του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου τόνισε ότι “Από όταν ήρθε στην ομάδα, ο Παναγιώτης έχει εξελιχθεί σε έναν κυρίαρχο παίκτη σε αυτή την κατηγορία και εξακολουθεί να βελτιώνεται συνεχώς, έχοντας δυναμική να αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να τον δούμε να αξιοποιεί αυτές τις δυνατότητες του εδώ.”

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος: «Είμαι ενθουσιασμένος με την ανανέωση και θα δώσω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα,” 

Ο 26χρονος επιθετικός αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μεταξύ άλλων είπε: “Είδα από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους της Athens Kallithea να πιστεύουν σε εμένα και να με στηρίζουν έμπρακτα. Υπέγραψα την ανανέωση γιατί πιστεύω πολύ σε αυτο το πρότζεκτ και ξέρω ότι το στηρίζουν άτομα με επαγγελματισμό. Στόχος μου είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά με την ομάδα, ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Είμαι ενθουσιασμένος με την ανανέωση και θα δώσω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα,” .

Comments are closed.