Ανακοίνωση της Β. Κολυβίρα (μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου) για την έκτακτη Γενική Συνέλευση

0
563

Με επιστολή της το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας Κα Βασιλική Κολυβίρα αναφερόμενη στο δημοσίευμα του «ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» σχετικά με την ανακοίνωση που αφορούσε έκτακτη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου παρατηρεί τα εξής:

«Σχετικά με ανάρτηση στην διαδικτυακή εφημερίδα σας με θέμα έκτακτη Γενική Συνέλευση στο 1ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, Θέλω να θέσω υπόψιν σας όσο και υπόψιν του αναγνωστικού σας κοινού ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας έχει γίνει δεκτός στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας από τις 30 Απριλίου 2023.

Ακόμη έχει διενεργήσει εκλογικές διαδικασίες από τις 13 Δεκεμβρίου 2022 και έχει εκλέξει Δ.Σ. και εκλέκτορες για την Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας. Το σώμα των εκλεκτόρων επικυρώνει τις εκλογικές διαδικασίες όπως και έγινε στην περίπτωση αυτή.

Ως εκ τούτου οι λόγοι που αναγράφει η ανακοίνωση που σας έχει αποσταλεί για κάλεσμα σε έκτακτη Γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου δεν ισχύουν».

Βασιλική Κολυβίρα

Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας 

Comments are closed.