Ανίσχυρη η «Μπάρμπαρα» απέναντι στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο συνεδριάζει απόψε στις 20:00

Σε προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:00, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας παρά την έντονη κακοκαιρία που πλήττει από χθες την Αττική.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Κωνσταντίνος Ευσταθίου είχε προχωρήσει στον ορισμό της σημερινής συνεδρίασης από τις 2 Φεβρουαρίου 2023 γεγονός που δεν επέτρεπε να γνωρίζει κανείς την εξέλιξη της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Έτσι σήμερα θα πραγματοποιηθεί κανονικά η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι τη στιγμή που γράφεται το κείμενο της ενημέρωσης δεν έχει υπάρξει κάποια διαφοροποίηση,  άλλωστε υπάρχει και η τηλεδιάσκεψη.

Σε ότι αφορά τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης, όπως φαίνεται και από την ημερήσια διάταξη για πρώτη φορά μετά την απόφαση του ΣτΕ συμπεριλαμβάνονται και ζητήματα που είχαν μεταφερθεί στην Οικονομική Επιτροπή με τις διατάξεις Θεοδωρικάκου και τώρα «επιστρέφουν» και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αναλυτικότερα η Πρόσκληση και η Ημερήσια Διάταξη 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) και με τηλεδιάσκεψη, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:00, βάσει του άρθ. 74 του Ν. 4555/2018 και του άρθρου 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. 1η μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023.

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

2. Έγκριση αιτήματος προς τον ΟΑΕΔ για τρίτη ένταξη του Δήμου μας στο πρόγραμμά του για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, είκοσι έξι (26) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, πλήρους απασχόλησης, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών με δυνατότητα επέκτασης για άλλους δώδεκα (12) μήνες.

3. Ανανέωση των συμβάσεων εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, δύο (2) ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και δύο (2) ΠΕ Ψυχολόγων, για τα Κ.Κ.-Κ.Ε.Μ.

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

4. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση απορριμματοφόρου οχήματος στον Δήμο Νοτίου Πηλίου.

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

5. 1η Ανακατανομή ΣΑΤΑ 2023.

6. 1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2023.

7. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Εσπερίδων 37-39.

8. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Ηρακλέους 97.

9. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Αγνώστου Στρατιώτου 16.

10. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Ολυμπίας 9.

11. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Αίγλης 1.

ΘΕΜΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

12. Απαλλαγή διδάκτρων των μελών των εργαστηρίων και Ομάδων Ερασιτεχνικής Δημιουργίας για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.

Comments are closed.