Αλλάζει χέρια η «ΠΑΕ Καλλιθέα»; Τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι «φήμες»

0
757

Τις τελευταίες ώρες ολοένα και εντείνονται οι φήμες για την πιθανή πώληση της ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα σε  επιχειρηματικό όμιλο αμερικανικών συμφερόντων.

Η ποδοσφαιρική πιάτσα τις τελευταίες ώρες συζητάει και για τις λεπτομέρειες του deal της εξαγοράς της ΠΑΕ από Επιχειρηματικό Όμιλο που διαθέτει ήδη ποδοσφαιρικές ομάδες στην ιδιοκτησία του οι οποίες αγωνίζονται στο Ισπανικό και το Ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ διαθέτουν και το πλειοψηφικό πακέτο μετόχων σε ομάδα ράγκμπι που αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μάλιστα που διαθέτει ο Όμιλος στην Ιταλία (Venezia) φέτος ανέβηκε κατηγορία.

Οι μυημένοι στα «μανατζερικά» γραφεία, κάποιοι αναφέρουν και για συμφωνία με τον Βόκολο, αλλά και άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, κάνουν λόγο για συμφωνία που έχει κλείσει μήνες πριν με τη διαμεσολάβηση μάλιστα υψηλότατου πρώην παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πιο «ενημερωμένοι» κάνουν λόγο για συμφωνία που θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών με πιο πιθανή την Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως το σύνολο των πληροφοριών που φθάνουν στα δημοσιογραφικά στέκια δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε από την πλευρά της ΠΑΕ αλλά ούτε και από την πλευρά του υψηλότατου πρώην παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως οι εξελίξεις τρέχουν στα διοικητικά της ΠΑΕ Καλλιθέα και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα το τι μέλλει γενέσθαι.

Ωστόσο στην παρούσα στιγμή οι άνθρωποι της ΠΑΕ το μόνο πράγμα που τους απασχολεί είναι να  τρέξουν όλες τις εκκρεμότητες  για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για τη συμμετοχή της  στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Comments are closed.