Ακατανόητη απόφαση της ΠΑΕ Καλλιθέα δημιουργεί ένταση με τους οπαδούς

Σε μια άνευ ουσιαστικής σκοπιμότητας κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Καλλιθέα «αποκλείοντας» τους φιλάθλους από τον αγώνα της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου απέναντι στο Αιγάλεω.
Πιο συγκεκριμένα και ενώ η ΠΑΕ αρχικά είχε ανακοινώσει πριν από δύο ημέρες τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Αιγάλεω, ο οποίος λόγω εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης» θα γίνει στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη, εντελώς ξαφνικά πριν από δύο ώρες και χωρίς ουσιώδη δικαιολογία με νέα της ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι αναγκάστηκε να λάβει, ενημερώνει πως τον αγώνα θα παρακολουθήσουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας της ομάδας της Καλλιθέας.
Όπως ήταν φυσικό η σχετική ανακοίνωση δημιούργησε διαδικτυακή ένταση και διαμαρτυρίες φιλάθλων και οπαδών προς τους διοικούντες της ΠΑΕ.
Γεγονός είναι ότι μια τέτοια απόφαση χωρίς να συνοδεύεται από επαρκή αιτιολόγηση δημιουργεί ερωτηματικά και απορίες.
Ωστόσο γεγονός είναι ότι ο αγώνας των «κυανόλευκων» θα διεξαχθεί χωρίς τους φιλάθλους της που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.
Η αρχική ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα
Οι διαδικτυακές αντιδράσεις των φιλάθλων της Καλλιθέας