«Έφυγε» και ο Αλέκος Δαϊσπάγγος

0
333

Με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρέτησαν φίλοι και σύντροφοι του τον Αλέκο Δαϊσπάγγο που έφυγε από τη ζωή και χθες έγινε η εξόδιος ακολουθία στο κοιμητήριο του Δήμου Καλλιθέας.

Για τη «φυγή» του Καλλιθεάτη Αλέκου Δαϊσπάγγου αναφέρθηκε με ανακοίνωση της η ΚΟΒ ΛόφουΣφαγείων Καλλιθέας του.

Η ανακοίνωση

Η ΚΟΒ Λόφου – Σφαγείων Καλλιθέας με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Αλέκο Δαϊσπάγγο, που έφυγε από τη ζωή στις 27 Μάρτη. 

Ο Αλέκος Δαϊσπάγγος γεννήθηκε το 1945 στην Κωνσταντινούπολη και φοίτησε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Το 1964 ήρθε στην Ελλάδα, συνέχισε τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τις οποίες εξαναγκάστηκε να διακόψει λόγω της χούντας. Τάχθηκε στο πλευρό του Κόμματος και έγινε δόκιμο μέλος του το 1976.  

Ο ίδιος πάλεψε σταθερά μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, αναλαμβάνοντας με υπευθυνότητα ό,τι χρέωση του ανατίθεντο. Για χρόνια ως μέλος του Γραφείου της ΚΟ Λόφου, της οποίας διετέλεσε και γραμματέας. Ενώ συνεισέφερε στον έλεγχο και την οργάνωση της οικονομικής δουλειάς. 

Υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και ενεργό μέλος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, όπου υπήρξε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Η ΚΟΒ Λόφου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, την οικογένεια και τους οικείους του. 

Comments are closed.