Έρχονται εκλογές στην Ένωση Γονέων – Ημερομηνίες για Γεν. Συνέλευση

0
609

Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα οδηγήσει και στην πραγματοποίηση της εκλογής νέου Δ.Σ. γνωστοποίησε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλλιθέας.

Πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων με επιστολή της προς τους αντιπροσώπους – εκλέκτορες, οι οποίοι είχαν αναδειχθεί προ μηνών από τις εκλογές που είχαν πραγματοποιήσει οι  Σύλλογοι Γονέων, τους καλεί να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στις 10:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στις 10:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας.

Αναλυτικότερα η επιστολή – πρόσκληση του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων

Καλλιθέα 5 Απριλίου 2023

Καλούνται οι αντιπρόσωποι/εκλέκτορες των Συλλόγων Γονέων των σχολικών μονάδων της   Καλλιθέας, σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, τη Κυριακή 23 Απριλίου 2023 και ώρα 10.30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Καλλιθέας, 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 την ίδια ώρα.

ΘΕΜΑΤΑ:

1.   Νομιμοποίηση αντιπροσώπων

2.   Οικονομικός απολογισμός

3.   Διοικητικός απολογισμός

4.   Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

5.   Κατάθεση υποψηφιοτήτων

          .

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

                              Με εκτίμηση

                               Για το Δ.Σ

     Ο Πρόεδρος                                          Η Γεν. Γραμματέας            

Γιάννης  Παπαργυρίου                         Βασιλική Κολυβίρα

         

Comments are closed.