Έρχεται το «Χωριό του Άη Βασίλη» στην Πλ. Δαβάκη με δωρεάν λούνα παρκ για όλους

0
299

Τo χωριό του Άη Βασίλη στην Καλλιθέα με δωρεάν λούνα παρκ για όλους! Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 8 Ιανουαρίου 2023. Στις 15 Δεκεμβρίου το άναμμα του δέντρου με συναυλία των 1550 και το Δημήτρη Σταρόβα.

Ένας μήνας γεμάτος εκδηλώσεις, με λούνα παρκ πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, διαδραστικές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και συναυλίες, από τις 8 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, ξεκινά στο Δήμο Καλλιθέας.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό  ενώ για πρώτη φορά φέτος η χρήση του λούνα παρκ θα είναι δωρεάν για όλους. Σε όλα τα παιχνίδια!

Το «χωριό του Άη Βασίλη» στην πλατεία Δαβάκη

«Το χωριό του Άη Βασίλη στην Καλλιθέα», που για την τρέχουσα περίοδο θα είναι εγκατεστημένο στην πλατεία Δαβάκη, θα ανοίξει τις πύλες του την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και μεγάλη συναυλία με τους 1550 και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Αναφερόμενος στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας, ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, επεσήμανε  «Σε αυτά τα πρώτα (μετά από δύο χρόνια) Χριστούγεννα, που εορτάζονται χωρίς την εφαρμογή εκτάκτων υγειονομικών μέτρων, μοιράζουμε απλόχερα το χαρμόσυνο μήνυμα αγάπης προς όλους και κυρίως προς τα παιδιά, τα οποία δεν έχουν μόνο την πρώτη θέση στις καρδιές μας αλλά και στις φετινές μας δράσεις. 

Για το ίδιο θέμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Λάζαρος Λασκαρίδης, τόνισε: «Ατενίζοντας το 2023 ως μια χρονιά διεύρυνσης της προοπτικής της Καλλιθέας στον Πολιτισμό και σε όλους τους τομείς, ετοιμάσαμε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους αλλά και για κάθε συμπολίτη μας που δεν θέλει να είναι μόνος αυτές τις μέρες.Όλοι μαζί οικοδομούμε αυτή την προοπτική, κόντρα στην αδράνεια και στην αποξένωση, με επίκεντρο την πόλη και τους ανθρώπους της. Με τον Πολιτισμό να έχει το δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο και να αγκαλιάζει κάθε Καλλιθεάτισσα και κάθε Καλλιθεάτη…».

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας

Comments are closed.