Έρχεται…ολοήμερο Εορταστικό Φεστιβάλ αγορών & διασκέδασης από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας

0
475

ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Καλλιθέας ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να υποδεχθεί το ολοήμερο εορταστικό Φεστιβάλ αγορών και διασκέδασης που συνδιοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας, το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών και Δήμος Καλλιθέας με σκοπό την ενίσχυση και τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας θέλοντας να συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής αγοράς προωθεί ένα νέο θεσμό μέσω του οποίου το καταναλωτικό κοινό θα μπορέσει να οφεληθεί από τις ολοήμερες προσφορές των εμπορικών καταστημάτων. Παράλληλα τα ψώνια θα γίνουν διασκέδαση με τα εορταστικά event που θα συνοδεύουν όλη την ημέρα τους καταναλωτές στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Η πρωτοποριακή για την αγορά της Καλλιθέας πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας ορίστηκε για την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022.

Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει προγραμματίσει να προβληθεί το Φεστιβάλ σε ολόκληρο το Αθηναϊκό κοινό με θεματικά έντυπα αλλά και με banners σε κεντρικά σημεία.

Ενώ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί με  προ-αναφορές  και διαφημιστικά μηνύματα, θα προβάλουν την εκδήλωση.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να ενημερώνονται για τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στο ολοήμερο εορταστικό Φεστιβάλ από την αφίσα που θα υπάρχει στις βιτρίνες τους ή από τα social media των επιχειρήσεων.

Ωστόσο την παράσταση αναμένεται να «κλέψουν» τόσο τα θεματικά δρώμενα που θα διαδραματίζονται στους δρόμους της πόλης, τα πάρτυ με τους Djs καθώς και οι μουσικές μπάντες αλλά και η κεντρική συναυλία.

Αναλυτικότερα:

• Προβολής της εκδήλωσης με πανό και banner σε όλη τη πόλη. 

Μουσικές  μπάντες στους δρόμους της πόλης. 

Θεματικά δρώμενα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε όλη τη πόλη. 

Μπάντα κρουστών  θα παρελαύσει,το απόγευμα της εκδήλωσης μπροστά από τα συμμετέχοντα καταστήματα δημιουργώντας εορταστικό κλίμα.

Μουσικά δρώμενα με πάρτι από Djs σε κεντρικά σημεία της πόλης από συμμετέχοντα καταστήματα.

Fire show από γυναικεία ομάδα  στην πλατεία Κύπρου.

• Συναυλία επώνυμου μουσικού συγκροτήματος στην Πλατεία Κύπρου.

Σίγουρα όμως αυτό που αναμένεται να εντυπωσιάσει είναι οι προσφορές των εμπορικών καταστημάτων που θα εκτινάξουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών στα ύψη. 

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ετοιμαστείτε να δώσετε το δυναμικό σας παρών, να ταυτιστείτε με το φεστιβαλικό πνεύμα που θα μας χαρίσουν ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας και τα καταστήματα μέλη του, αξιοποιώντας τον εορταστικό χαρακτήρα των προσφορών και της διασκέδασης μέσα από το μεγαλύτερο εορταστικό φεστιβάλ αγορών που θα γνωρίσει η Καλλιθέα.

Comments are closed.