Έργα Παραλιακού Μετώπου: “Στρίβειν δια της καθυστερήσεως” ο Πατούλης… “Άφαντος” στη συνάντηση με τους Δημάρχους

0
507

Τελικά οι καθυστερήσεις φαίνεται να είναι το σήμα κατατεθέν του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. Ο κ. Πατούλης στις καθυστερήσεις «πήγε» την ολοκλήρωση της Α’ φάσης των έργων στο Παραλιακό Μέτωπο, στις καθυστερήσεις “παίζει” την δημοπράτηση της Β’ φάσης στις καθυστερήσεις “έπαιξε” και την προγραμματισμένη συνάντηση με τους Δημάρχους Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο Περιφερειάρχης προφασίστηκε «σημαντική υποχρέωση» χάρη της οποίας “καθυστέρησε” και έτσι δεν κατάφερε να “βρεθεί” διαδικτυακά με τους Δημήτρη Κάρναβο και Ανδρέα Ευθυμίου προκειμένου να μην “ακούσει” το ποσό άτοπη ήταν η τοποθέτηση του “… πως έχει εξαλειφθεί το σύνολο των ζητημάτων που είχαν θέσει από τον περασμένο Νοέμβριο οι συγκεκριμένοι Δήμοι…”.

Στο ίδιο έργο θεατές 

Ο κ. Πατούλης «φρόντισε» να έχει τυπική διαδικασία το προγραμματισμένο του, διαδικτυακό, ραντεβού με τους δύο Δημάρχους, απαξιώνοντας στο πρόσωπο τους τόσο τους δύο μεγάλους δήμους της Περιφερειας του όσο και το σύνολο των αιρετών των δύο Δημοτικών Συμβουλίων, “στέλνοντας” στο ραντεβού την συμπαθεστάτη αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα κ. Δήμητρα Νάνου, σε μια συζήτηση όπου όλοι τους βρέθηκαν να είναι στο «ίδιο έργο θεατές». 

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι η καλλίτερη δυνατή καθώς φαίνεται να βαθαίνει ακόμη περισσότερο το χάσμα μεταξύ Περιφέρειας και των δύο Δήμων. Η συνέχεια, «δείχνει» δυναμικές ενέργειες κάτι για το οποίο είχαν κάνει λόγο το σύνολο των μελών των δύο Δημοτικών Συμβουλίων των δύο Δήμων. 

Comments are closed.