Έργα Παραλιακού Μετώπου: Σήμερα 9/4 στις 13:00 οι Δήμαρχοι «βλέπουν» την Φώφη Γεννηματά

0
339

Οι δήμαρχοι Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου καθώς και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, στο πλαίσιο των κοινών αποφάσεων των δυο Δημοτικών Συμβουλίων συνεχίζουν την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών κομμάτων καθώς και των Περιφερειακών Παρατάξεων προκειμένου να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους σύμφωνα με το κοινό ομόφωνο ψήφισμα τους.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου στις 13:00 θα συνομιλήσουν και θα ενημερώσουν, μέσω τηλεδιάσκεψης, την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά την οποία θα πλαισιώνουν κλιμάκιο Βουλευτών και στελεχών του κινήματος.

Η ατζέντα της συνάντησης έχει καθοριστεί και αφορά την Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου καθώς και τα σχετικά με το έργο αυτά τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των συναντήσεων των δυο Δημάρχων είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος κόμματος θα παρευρεθεί και θα συζητήσει μαζί τους για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο φαίνεται να είναι ψηλά στην ατζέντα της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ.

Η συζήτηση με την κ. Γεννηματά παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιείται αμέσως μετά την συνάντηση των δύο Δημάρχων με την Περιφέρεια Αττικής και πιο συγκεκριμένα με την αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου η οποία «αντικατέστησε» τον «καθυστερημένο» κ. Πατούλη ο οποίος τελικώς δεν «εμφανίστηκε». 

Comments are closed.