Έργα Παραλιακού Μετώπου: Ναι σε όλα από την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στους Δημάρχους Καλλιθέας & Μοσχάτου-Ταύρου

0
264

Την απόλυτη στήριξη του ομόφωνου ψηφίσματος των δύο Δημοτικών Συμβουλίων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου ως προς τα έργα και την αξιοποίηση του Παραλιακού Μετώπου στο Φαληρικό Όρμο εξέφρασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σύμφωνα με το ομόφωνο ψήφισμα, των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στη Βουλή οι δήμαρχοι Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου συναντήθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης με την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο δήμαρχοι αφού ενημέρωσαν για τις θέσεις των Δήμων, όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί στο ομόφωνο ψήφισμα, τόσο για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της Α’ φάσης των έργων και την καθυστέρηση της δημοπράτησης της Β’ φάσης, όσο και τις διεκδικήσεις για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του χώρου, τη δημιουργία φορέα διοίκησης με τη συμμετοχή των Δήμων βρήκαν την απόλυτη στήριξη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η Γραμματέας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, ο Δ/ντης Θ. Θεοχαρόπουλος, οι Βουλευτές Αλέκος Φλαμπουράρης, Θ. Φωτίου, Γ. Μουζάλας, Ρ. Χριστίδου και ο Γ. Μπαλάφας καθώς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Στην κοινή ατζέντα των δύο δημάρχων ακολουθούν αντίστοιχες κατά σειρά συναντήσεις με την ΚΟ της ΝΔ (2/4) με τις ΚΟ ΚΚΕ ΚΙ.ΝΑΛ. και Ελληνική Λύση, τον επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» Γιάννη Σγουρό και την επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ρένα Δούρου, τέλος θα υπάρξει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Comments are closed.