Ένωση Γονέων – Τροχαία Καλλιθέας: Σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής οδηγών και πεζών

0
2161

Με το μυαλό στην άτυχη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της το Μάιο στη Λεωφόρο Θησέως η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλλιθέας προχώρησε σε συνεργασία με την Τροχαία Καλλιθέας στη διοργάνωση σεμιναρίων κυκλοφοριακής αγωγής.

Ήδη η συνεργασία της Ένωσης με την Τροχαία ξεκίνησε και έχουν ήδη διοργανωθεί τα πρώτα δύο σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής για οδηγούς και πεζούς με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών ώστε να είναι καλοί πεζοί και να γίνουν στο μέλλον καλλίτεροι οδηγοί.


Τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο των σχολείων της πόλης υλοποιεί ο αξιωματικός της Τροχαίας Καλλιθέας κ. Μαραγκούλης.

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα «ΙΖΟΛΑ» με τη συμμετοχή των μαθητών του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Καλλιθέας.

Το δεύτερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο όπου οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ιδιαίτερα τα παιδιά των δύο μικρών τάξεων εντυπωσίασαν με τις απορίες και τις ερωτήσεις τους.

Η Ένωση Γονέων ευχαριστεί τον αξιωματικό κ. Μαραγκούλη για τη συμβολή του στα σεμινάρια καθώς και τους εκπαιδευτικούς για τη συμπαράσταση τους στην πρωτοβουλία αυτή της Ένωσης.

Comments are closed.