Ένωση Γονέων Δ. Καλλιθέας: Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Παπαργυρίου

0
712

Αλλαγές έφερε στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλλιθέας η παραίτηση της μέχρι πρότινος προέδρου της Ευσεβίας Κοσμίδου.

Η κα Κοσμίδου, η οποία είναι και Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, από τις 3 Νοεμβρίου 2021 έχει στείλει επιστολή με την παραίτηση της από τη θέση της προέδρου καθώς ανέλαβε αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καλλιθέας όπου ορίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως εκ τούτου το Δ.Σ. της Ένωσης συνεδρίασε εκτάκτως και προχώρησε στην ανασύσταση του μετά την οποία έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Γιάννης Παπαργυρίου

Αντιπρόεδρος: Βασιλική Κολυβίρα

Γεν. Γραμματέας: Λιάνα Καζλαρή

Ειδ. Γραμματέας: Νάσος Πρέντζας

Μέλη ΔΣ

Μάνια Μπικώφ, Μαριάνθη Μαλισιόβα και Κώστας Γκιολές

Τη θέση του ταμία θα κατέχει ο Πρόεδρος.

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Ένωσης ευχαριστεί την Ευσεβία Κοσμίδου για την πολυετή συμμετοχή και δράση της στην Ένωση Συλλόγων Γονέων ως Πρόεδρος, ενώ εύχεται καλή και δημιουργική θητεία ως Αντιπρόεδρος στη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή και ευελπιστούμε σε μία καλή συνεργασία προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

Τέλος στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στο νέο μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστα Γκιολέ τον οποίο και καλωσορίζουν για την είσοδο του.

Comments are closed.