Έντονη η απουσία του Δήμου Καλλιθέας, εξέφρασε τη δυσφορία της η Ομοσπονδία

0
985

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΦΙΝΝ, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές ιστιοπλοΐκό Κέντρο της Καλλιθέας! Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας, εκεί όπου το «παρών» έδωσαν σημαντικά πρόσωπα όπως ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ και αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ίστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, αλλά και ο Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Αιμίλιος Παπαθανασίου.

Το θέμα είναι όμως ότι υπήρχε μία απουσία και μάλιστα σημαντική. Ο λόγος για τον Δήμο Καλλιθέας και λέμε σημαντική γιατί αυτή η σημαντική αθλητική διοργάνωση γίνεται στην πόλη μας, αλλά φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του Δήμου απαξιώνουν τόσο σημαντικές διοργανώσεις που μπορούν να διαφημίσουν την Καλλιθέα και να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο συνάδελφος, Δημήτρης Μπιζιώτας της ιστοσελίδας «kallitheapress» ρώτησε για τη μη παρουσία του Δήμου Καλλιθέας με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ίστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Αντώνη Δημητρακόπουλο, να απαντά και να δείχνει τη δυσφορία του για το γεγονός ότι κανείς από τον Δήμο δεν έδωσε το «παρών»:

«Επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Καλλιθέας και με τον Δήμαρχο Καλλιθέας και τους καλέσαμε στη συνέντευξη Τύπου, αλλά ήταν επιλογή τους να μην είναι εδώ…».

Προκαλεί μεγάλη απορία βέβαια η επιλογή του Δήμου Καλλιθέας να μην είναι στη συνέντευξη Τύπου, ενώ η διοργάνωση γίνεται στην πόλη μας, από τη στιγμή που η παρουσίαση της διοργάνωσης έγινε σχεδόν στη… διπλανή πόρτα, αφού ήταν λίγα μέτρα δίπλα από τα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού και του προέδρου του…

Comments are closed.