Ένα ακόμη Χρυσό για το Γ.Σ. Άμιλλα στο «Hellas Gym for Life Challenge»

0
1044

Στο μεγάλης έκτασης «Christmas Theater», 6.500 χαμόγελα φώτισαν το φετινό “Hellas Gym Festival” και το “Hellas Gym for Life Challenge”, στο Γαλάτσι.

Η μεγαλύτερη γιορτή της Γυμναστικής για Όλους χάρισε σε ανθρώπους όλων των ηλικιών ένα τετραήμερο γεμάτο από χρώμα, θέαμα και χαρά, με συνολικά 310 εντυπωσιακά προγράμματα να παρουσιάζονται σε ένα υπέροχο σκηνικό και να δημιουργούν μοναδικές εικόνες και ασύγκριτα συναισθήματα.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ελληνοαγγλική Αγωγή και με τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”, κορυφώθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 με τη δεύτερη ημέρα του διαγωνιστικού σκέλους “Hellas Gym for Life Challenge”.

Τα προγράμματά τους παρουσίασαν οι Μεγάλες Ομάδες, οι Ομάδες Φορέων, τα Παιδιά και οι Ενήλικες, κατακτώντας χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε κάθε κατηγορία, καθώς και ειδικά βραβεία σε καθεμία από αυτές, μαζί με το θερμό χειροκρότημα των θεατών!

Η συμμετοχή του Γ.Σ. Άμιλλα Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα του “Hellas Gym for Life Challenge” παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με τίτλο «James Bond» το οποίο και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Καλλιθεάτικος Σύλλογος βρίσκεται στην κορυφή των διακρίσεων του «Hellas Gym Festival» στο οποίο τα παιδιά του επίλεκτου τμήματος, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους Σωτήρη Ροντογιάννη και Ήβας Σπυράτου,  κατακτούν υψηλότατες θέσεις με το χρυσό μετάλλιο να φιγουράρει στο λαιμό τους.

Η σπουδαιότητα που παρουσιάζει η διοργάνωση φάνηκε και από τις υψηλές παρουσίες που υπήρξαν μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Θανάσης Ζαννιάς, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Όλγα Λουκανίδου, η Σύμβουλος Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου, ενώ από την Πρεσβεία της Κίνας παρέστησαν η Σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Γουάνγκ Γινγκ και η Α’ Γραμματέας Ζάο Φενγκ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC), Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ε.Ο.Ε., Θανάσης Βασιλειάδης, ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΘΝ.Ο.Α. και την Ε.Ο.Ε., προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη του σταδίου το μήνυμα του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κώστας Πανταζής, ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης και το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Μιχοπούλου.

φωτό από την πρόσφατη εκδήλωση επιδείξεων του Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Έσπερος» 

Διεθνές κύρος στη διοργάνωση έδωσαν μέσα από την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της European Gymnastics, Πορτογάλος Ρικάρντο Λίμα και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας, Χεσάμ Ελναντί, οι οποίοι περιλαμβάνονταν στους αξιολογητές του “Hellas Gym for Life Challenge”, πλαισιώνοντας στην επιτροπή αξιολογητών το στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής Κριτών (Κ.Ε.Κ.) της Ε.Γ.Ο. Γιώργο Ντάλλα και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας Μαρία Παπαδοπούλου και Σμαρώ Μήτσα.

Comments are closed.