Ένας Καλλιθεάτης στο τιμόνι της Α.Ε.Κ.

0
481

Η είδηση σίγουρα δεν είναι η «αποπομπή» Γιαννίκη από την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Κ. καθώς ο αποκλεισμός του «δικεφάλου» του Νότου από το «δικέφαλο» του Βορρά, στο κύπελλο Ελλάδος, και οι συνεχιζόμενες κακές εμφανίσεις της ομάδας των «κιτρινόμαυρων» είχαν θεωρηθεί μονόδρομος για τη λύση συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.

Η είδηση είναι ότι ο δικός μας Καλλιθεάτης προπονητής, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της ΠΑΕ Καλλιθέα, Σωκράτης Οφριδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Κ., έστω και ως υπηρεσιακός προπονητής, γεγονός που δίνει την ευκαιρία στον Σωκράτη να δώσει τον καλλίτερο του εαυτό και να δηλώσει παρών στα σαλόνια “Super League”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ε.Κ.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη.

Comments are closed.