Έλλειψη χρημάτων στάση Football League… Διπλή πρόταση αναδιάρθρωσης – συγχώνευσης με Super League 2…

0
566

Με ανακοίνωση της η Football League ενημέρωσε ότι λολγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, βάζοντας ουσιαστικά λουκέτο στη Τρίτη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τις εξελίξεις των τελικών αποφάσεων περιμένει και η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας προκειμένου να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Μετά την πανδημία του Covid – 19, οι ομάδες της Football League έχουν περιέλθει σε οικονομική αδυναμία και επιπρόσθετα το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι τόσο υψηλό που αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Για τους λόγους αυτούς, στη σημερινή σύσκεψη των ΠΑΕ μελών της Football League, αποφασίστηκαν όπως εισηγηθούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας τα εξής:

1) Όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League, προκειμένου να γίνει περαίωση του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και οριστική διακοπή αυτού

2) Όπως υποβληθούν δυο προτάσεις αναδιάρθρωσης:

α) Συγχώνευση της Super League 2 και Football League και δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας χωρισμένης σε Βορρά και Νότο χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδος.

β) Άνοδος οκτώ (8) ομάδων από την Football League στην Super League 2, χωρίς να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων.  

Comments are closed.