Έκτακτη ανοικτή συνεδρίαση μετά την επιστολή της ΠΑΕ – Σήμερα 21/6 στις 18:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Με ανακοίνωση του ο ερασιτέχνης Γ.Σ. Καλλιθέα ενημερώνει πως σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας.

Η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ορίστηκε μετά την επιστολή που έστειλε στον ερασιτέχνη η ΠΑΕ με την οποία ζητούσε την αλλαγή της ονομασίας του ιστορικού συλλόγου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια βρήκε άμεση αντίδραση τόσο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρου Παπαδόπουλου όσο και από το σύνολο της Δημοτικής Αρχής και των Δημοτικών Παρατάξεων όσο και του κόσμου.

Ο ερασιτέχνης όρισε την έκτακτη συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να δωθεί η δυνατότητα τόσο στα μέλη του όσο και στους φιλάθλους της ομάδας να την παρακολουθήσουν λόγω της κρισιμότητας που παρουσιάζει.

Ωστόσο η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται και κάτω από το βάρος της αποχώρησης από την ομάδα του πρώην προέδρου και εκπροσώπου του ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Αγγελή Μπούτα όσο και του πρώην αντιπροέδρου Μάριου Μπήλιου οι οποίοι συμμετέχουν πλέον στο νέο διοικητικό σχήμα του ποδοσφαιρικού Πανιώνιου

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Καλλιθέα

Ανακοινώνεται από τη Γραμματεία του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ότι αύριο ΤΡΙΤΗ 21/06/2022 και ώρα 18.30μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, στο Δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των μελών.

Δύο τα βασικά θέματα συζήτησης :

  • Ενημέρωση – Ανάγνωση προς όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της επίσημης επιστολής που λάβαμε στις 14/06/2022 με βασικό θέμα την αίτηση (από πλευράς ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ) της μετονομασίας του συλλόγου
  • Ορισμός αντιπροσώπου του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Επειδή ο σύλλογός μας πάντα στηριζόταν στους φίλους του, αποφασίσαμε να γίνει αυτή η συνάντηση “ανοιχτή” σε όλους αυτούς που από το 1966 , γενιές και γενιές μας ακολουθούν, για να μπορέσουν να ακούσουν και να ενημερωθούν για τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, έτσι όπως πρέπει. 

Ευχαριστούμε θερμότατα την Δημοτική αρχή της πόλης μας που (για ακόμα μια φορά) ανταποκρίθηκε και μάλιστα άμεσα, στο αίτημά μας για παραχώρηση της αίθουσας.

Βασική πρόταση-σύσταση σε όλους όσους έχουν την διάθεση να παρευρεθούν στο χώρο, η χρήση προστατευτικής μάσκας

Η Γραμματεία του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μια Πόλη…Μια Ομάδα…Μια Ιστορία!!!

Comments are closed.