«Έκοψαν» την πίτα τους ευχόμενοι οι Δημοτικές δυνάμεις να στηρίξουν την τοπική αγορά

0
421

Φωτορεπορτάζ: Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Με επιτυχία και με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων,  πραγματοποιήθηκαν  οι εκδηλώσεις του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022.

Ήταν ένα ξεχωριστό διήμερο με εντυπωσιακά happenings στους εμπορικούς δρόμους της πόλης με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, στο οποίο οι Έμποροι θέλησαν με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσουν τους κατοίκους για τη στήριξη τους, αλλά και να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς καθώς είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί τον πυλώνα της τοπικής ανάπτυξης.

Στο εορταστικό όσο και αποκριάτικο διήμερο ο ΕΣΚ με σεβασμό προς την παράδοση, τίμησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, καλώντας φορείς και φίλους να συμμετάσχουν στην όμορφη αυτή εκδήλωση.
Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν τόσο η Δημοτική αρχή όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης καθώς και εξέχουσες παρουσίες φίλων, εμπόρων και φορέων της πόλης που λάμπρυναν με την παρουσία τους το εορταστικό Κυριακάτικο πρωινό. 

Στο ζεστό και φιλόξενο καφέ – μπαρ “Soniante” ο Πρόεδρος κος Αναστόπουλος Ανδρέας εξέφρασε τις θέσεις,  και τις δράσεις το συλλόγου καθώς και τα μελλοντικά σχέδια και πλάνα του εμπορικού συλλόγου με εκτενέστερη αναφορά στο “OPEN MALL ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ” και έκλεισε ευχόμενος  επιστροφή στην «κανονικότητα» καθώς και την παύση  των εχθροπραξίων στην Ουκρανία. 

Ο κ. Αναστόπουλος και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησαν όλους όσους παραβρέθηκαν για την  ανταπόκριση τους στο κάλεσμα. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για όλες τις επιχειρήσεις  που προσέφεραν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά καθώς το Αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο “Σοβολος” (Δαβάκη 52) που προσέφερε τις Βασιλόπιτες, καθώς  και στο αρτοποιείο “Εξαρχος” (Ευριπίδου 76) που επίσης προσέφερε τα σνακ της εκδήλωσης.    

Ο πρόεδρος του ΕΣΚ κλείνοντας το χαιρετισμό του ανέφερε πως «…Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας, σε όλους του τομείς δράσης μας, θεμελιώνοντας πάγιες θέσεις του ΕΣΚ για τη πόλη της Καλλιθέας, αφουγκραζόμενοι τα μέλη μας , σε συνεργασία με την εκάστοτε διοίκηση, την αντιπολίτευση καθώς και όλους τους φορείς και τα σωματεία της πόλης μας…».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, η Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Ευσταθίου Κώστας, ο επικεφαλής της παράταξης, “Προοπτική Ζωής” και πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαιτάνης, η Αντιδήμαρχος Πρόνοι κα Γιαννακού – Πάσχου Άννα, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κων/νος Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο.Π.Α.Α.  ‘‘Γιάννης Γάλλος’’ και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανάπτυξης Μανώλης Κωστάκης, ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κος Κουγιουμτσής Νίκος, η Δημ. Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Β’θμιας Σχολ. Επιτροπής κα Κοσμίδου Ευσεβία.

Στις εκλεκτές παρουσίες της εκδήλωσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Ηλιάδης (μέλος του Δ.Σ. του ΕΣΚ) Αθηνά Εξάρχου, Γιώργος Φωτεινόπουλος, καθώς και η πρώην Πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου κα Μουστάκη Ειρήνη.

Ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία των εκπροσώπων των Κοινοτήτων του Δήμου Καλλιθέας με τον Πρόεδρο και ο Κοινοτικό Σύμβουλο της Γ’ κοινότητας Δεληασλανίδη Δημήτρη και Τσίργιαλο Πέτρο,  τον Κοινοτικό Σύμβουλο της Α’ κοινότητας Γκίκα Δημήτρη.

Αναμφισβήτητα η παρουσία των πολιτιστικών φορέων έδωσε ένα ακόμη τιμητικό παρών στην εκδήλωση με την Πρόεδρο του Παγγεραγωτικού Συλλόγου κα Ζαφειρέλλη Άντα, την Πρόεδρο του “ΠΕΖΟ” κα Γεωργίου Στέλλα,  τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων Ανδρέα Ανδρεόπουλο, τον Πρόεδρο της «Εστίας»  Καλλιθέας  Μαρκουλάκη Κωνσταντίνο, αλλά και τη συντονίστρια Τουρισμού και Αθλητισμού της Ν.Δ. κα Αγραπίδου Μαρία και τον εκπρόσωπο του Π.Ε.Ν. και μέλος του ΕΣΚ Παναγιώτη Γκαιτατζή.

Comments are closed.