Έκοψαν πίτα και διασκέδασαν

0
380

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας στο κατάστημα «Beer House Birmingham».

Στο όμορφο Κυριακάτικο μεσημέρι ήταν έντονο το στοιχείο των εκπροσώπων από τους Συλλόγους Γονέων των Δημοτικών Σχολείων ( 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 8ο, 10ο, 11ο, 15ο, 17ο, 21ο, 23ο, 26ο), των Γυμνασίων (1ο, 2ο, 5ο, 6ο ,7ο, 10ο, 13ο 14ο) αλλά και των Λλυκείων της Καλλιθέας ( 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο).

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους τους οποίους και ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή τους στο γονεϊκό κίνημα επισημαίνοντας ότι η θα είναι πάντα στο πλευρό τους για την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν.

Το τυχερό φλουρί της πίτας για τα σχολεία «έπεσε» στο 5ο Γυμνάσιο Καλλιθέας στο οποίο θα παραδοθεί από την Ένωση αθλητικό υλικό για τα παιδιά του σχολείου του.

Τυχεροί ήταν και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας και μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Αττικής   Παναγιώτης Ντάβαρης και ο Αντιπρόεδρος από τον σύλλογο «Κυψέλη Πολιτισμού Καλλιθέας» Πέτρος Παριανός οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί της Βασιλόπιτας μαζί με ένα συμβολικό αναμνηστικό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» και πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Έλενα Αυγερινού, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Γιώργος Κυριακόπουλος, Πολιτισμού Λάζαρος Λασκαρίδης, Περιβάλλοντος Κώστας Καλογερόπουλος, Υγείας Γιώργος Καλαμπαλίκης, Προσόδων   Βάσω Μαργαρίτη, Πρόνοιας Άννα Πάσχου Γιαννάκου, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Κουτσογιάννης, η Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κυρία Ευσεβία Κοσμίδου Πρέντζα, η Δημοτική Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή συσπείρωση», εκλέκτορας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας,   Νανά Ιορδανίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηνά Εξάρχου και Νίκος Ηλιάδης, η Πρόεδρος της 1ης κοινότητας Δέσποινα Κυριακίδου, ο Πρόεδρος της 3ης κοινότητας Δημήτρης Δεληασλανίδης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Αδαμοπούλου και Αρχοντία Αλεξίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΕΖΟ» με την Πρόεδρο Στέλλα Γεωργίου, τον Αντιπρόεδρο  Παναγιώτη Ντάβαρη, τη Γεν. Γραμματέα Θεολογία Γεωργίου, την Ειδική Γραμματέας Καίτη Κυπαρίση την Ταμία Αθηνά Χατζηπέτρου,   οι στενοί συνεργάτες του Μαθητικού Φεστιβάλ με   Νίκος Νικολόπουλος, Ντίνα Κίτσου και Ελευθερία Χατζηκυριάκου, 
ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου «Κυψέλη Πολιτισμού Καλλιθέας»  Πέτρος Παριανός η κυρία Λίλα Ρόκα και ο Μανώλης Βανδώρος.

Comments are closed.