Άνοιξε το «Πάρκο Αθλητισμού & Αναψυχής»…Κανόνες για επισκέπτες και αθλούμενους…

0
1326

Με ανακοίνωση του ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» ενημερώνει τους πολίτες για την επαναλειτουργία και του «Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής» του Δήμου Καλλιθέας.

Ωστόσο λόγω των μέτρων πρόληψης που θα πρέπει να λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, η επίσκεψη στο πάρκο τόσο για τους πολίτες που θα θελήσουν να περπατήσουν όσο και για εκείνους που θέλουν να αθληθούν θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που διέπουν την λειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στην ανακοίνωση δεν συμπεριλαμβάνονται οδηγίες για την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς του πάρκου , ωστόσο θα είναι επίσης ανοικτή για να υποδεχθεί και τους μικρούς επισκέπτες του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΡΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Αγαπητοί πολίτες,
Στις 31/5 δημοσιεύθηκε η κοινή υπουργική απόφαση (Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465, ΦΕΚ 2087Β2020) που αναφέρεται στους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη λειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων ο Δήμος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ανακοινώνει τα εξής:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Από την Τρίτη 2/6 επιτρέπεται :

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

  • Η πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης του πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής για όσους κατέχουν τη σχετική κάρτα εισόδου.
  • Το ωράριο λειτουργίας του χώρου στάθμευσης διαμορφώνεται από 09.00 έως 21.00
  • Το Σάββατο και την Κυριακή ο χώρος στάθμευσης θα παραμένει κλειστός.

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ

  • Η πρόσβαση στο μονοπάτι περιπάτου για ταυτόχρονα 40 αθλούμενους. Προτεραιότητα θα δίδεται στα άτομα άνω των 65 ετών.
  • Η είσοδος για το μονοπάτι περιπάτου γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο πεζών και ΟΧΙ από τις ράμπες για τα ΙΧ. για τις ανάγκες καταγραφής και ελέγχου εισερχομένων-εξερχομένων.
  • Το ωράριο λειτουργίας για άσκηση στο μονοπάτι περιπάτου διαμορφώνεται από 07.00 έως 21.00

ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

  • Η χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αποσταλεί στα σωματεία και ισχύει από τις 19/8/19 εκτός αν υπάρχει γραπτή ενημέρωση από τον ΟΠΑΑ για αλλαγή του προγράμματος.
  • Τα σωματεία έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την καταγραφή των αθλούμενων, την τήρηση ιατρικού ιστορικού και την συμμόρφωση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Τα σωματεία υποχρεούνται να αποστείλουν στον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης τις λίστες με τους αθλητές-προπονητές-συνοδούς που θα βρίσκονται στο χώρο του γηπέδου στην ώρα προπόνησης.
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση αποδυτηρίων (μέχρι νεοτέρας) και η παραμονή των γονέων εντός του γηπέδου.

Comments are closed.