Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τις κλητεύσεις μελών του σε δίκη

0
314

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας με θέμα τις κλητεύσεις μελών του μετά από μήνυση που κατέθεσε πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με την «Ελληνική Αυγή», τον συνδυασμό της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και τώρα εμφανιζόμενος ως υποψήφιος με το κόμμα του καταδικασμένου εγκληματία Κασιδιάρη.

Η  συγκεκριμένη μήνυση προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε στις 23/12/2019 και είναι συνέχεια προηγούμενης μήνυσης που είχε καταθέσει ο ίδιος στις 13/2/2019 εναντίον των στελεχών του ΚΚΕ και Δημοτικών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καλλιθέας, Γιώργου Αντωνακάκη, Ρούλας Ελευθεριάδου και Γιάννη Βακαλόπουλου, επειδή κατέδειξαν τη δράση του ως ενός από τους εκπροσώπους της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Μάλιστα η πρώτη μήνυση τον Αύγουστο του 2022 μπήκε στο αρχείο

Η Επιστολή της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας

Προς
τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας
τον Δήμαρχο Καλλιθέας
Τις Δημοτικές παρατάξεις

Κύριε πρόεδρε,

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η κοινοποίηση κλητήριων θεσπισμάτων σε δίκη σε δημοτικούς συμβούλους, ανάμεσα στους οποίους και της παράταξης μας, ύστερα από
μήνυση του πρώην δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Ελληνικής Αυγής» Τρύφωνα Μπουγά, με την δικαιολογία της δήθεν συκοφαντικής δυσφήμησης.

Η μήνυση αυτή αφορά όλους τους δημοτικούς συμβούλους που υπερψήφισαν το ψήφισμα που είχε καταθέσει η παράταξη μας στο συμβούλιο στις 25/9/2021, και αφορούσε την μήνυση που είχε καταθέσει ο ίδιος εναντίον των συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας.

Είναι πρόκληση να σέρνεται σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο με ανυπόστατες κατηγορίες σε δίκη από τον συγκεκριμένο πρώην δημοτικό σύμβουλο στηριγμένο επίσημα
από την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και φερομενος ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του καταδικασμένου Κασιδιάρη.

Προκαλεί ερωτηματικά η παραπομπή σε δίκη εκ μέρους της εισαγγελίας, όταν η πρώτη μήνυση κατά της παράταξης μας τέθηκε στο αρχείο.

Ζητάμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για να δοθεί ισχυρό μήνυμα κατά της προκλητικής αυτής ενέργειας που προσβάλλει το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου και εναντιώνονται στα εκφρασμένα αντιφασιστικά αισθήματα των Καλλιθεατών και στην ιστορία της πόλης μας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Βακαλόπουλος Γιάννης
Αντωνακάκης Γιώργος
Ιορδανίδου Νανά

Comments are closed.