Άμεση παρέμβαση Δ. Κάρναβου στον υπουργό Υγείας για το κλείσιμο του κέντρου covid

0
191

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, στον Υπουργό Υγείας, μετά και τα δημοσιεύματα από τη «ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» για την αναστολή λειτουργίας  του Ιατρείου Αναφοράς Covid στο Κέντρο Υγείας  Καλλιθέας

​Αμεση ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, για την απόφαση αναστολής λειτουργίας του Ιατρείου Αναφοράς Covid  στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας (πρώην ΙΚΑ) καθώς  μετέβη το πρωί της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου 2022 , στο Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να ζητήσει την άμεση επαναλειτουργία του,   για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Καλλιθέας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Αθήνας.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Καλλιθέας απέστειλε επιστολή προς τον κ. Υπουργό Υγείας, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη επαναλειτουργίας του Ιατρείου Aναφοράς Covid στην Καλλιθέα το συντομότερο δυνατόν.

Να σημειώσουμε ότι το neakallithéa.grμε συνεχή δημοσιεύματα έφερε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο γεγονός με στοιχεία που έδειχναν το άτοπο της απόφασης της 1ης ΥΠ.Ε. Αττικής για αναστολή της λειτουργίας του κέντρου covid στην Καλλιθέα το οποίο εξυπηρετούσε περισσότερα από 50.000 άτομα.

Η επιστολή του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου προς τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη

Comments are closed.