Άγνωστοι σπάνε βιτρίνες και βάζουν φωτιές σε κάδους στις Τζιτζιφιές…

0
750


Επιθέσεις σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στην περιοχή των Τζιτζιφιών από αγνώστους οι οποίοι επιδίδονται σε ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων καθώς και σε κάδους όπου βάζουν φωτιές με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και σταθμευμένα ΙΧ οχήματα.

Τελευταία επίθεση έγινε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου επί της οδού Δημοσθένους όπου άγνωστοι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στη προσωπική του σελίδα  κοινωνικής δικτύωσης καταστηματάρχης της περιοχής, όπου αναφέρει: «…Μεταξύ 05:00 και 05:30 σήμερα τα ξημερώματα κάποιος έσπαγε πόρτες και βιτρίνες στην Δημοσθένους στην Καλλιθέα δυστυχώς σπάσανε και την δικιά μας βιτρίνα αλλά δεν υπάρχουνε κάμερες στην γειτονιά ώστε να μπορέσουμε να δούμε ποιος το έκανε η αστυνομία μας είπε ότι κάποιος με ποδήλατο έχει εμφανιστεί σε κάμερες άλλων μαγαζιών που σπάσανε όπως και το δικό μας αλλά δε γνωρίζουν περισσότερα όποιος έχει δει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μας ή να το αναφέρει στο τμήμα της Καλλιθέας σας ευχαριστώ…»

Ωστόσο επίθεση αυτή δεν είναι η μοναδική καθώς το τελευταίο διάστημα άγνωστοι βάζουν φωτιές σε κάδους με αποτέλεσμα να καούν και παρακείμενα ΙΧ οχήματα. Οι επιθέσεις αυτές έγιναν το τελευταίο διάστημα τόσο στην οδό Ξενοφώντος στο ύψος της συμβολής με την οδό Αθηνάς όσο και επί της οδού Πλάτωνος στο ύψος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Comments are closed.