Το viral video στα social media για την άνοδο της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στη Football League…

0
791

Μια πρωτοβουλία του ένθερμου φιλάθλου της ομάδας της Καλλιθέας Γρηγόρη Παπαδάκη δημιουργήθηκε ένα βίντεο, με επιμέλεια δική του, προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματα του συνόλου των ανθρώπων που ασχολούνται με την ποδοσφαιρική ομάδα.

Διοίκηση, οπαδοί, προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλοι, πρωταγωνιστές όλοι της μεγάλης φετινής πορείας της ομάδος πρωταγωνιστούν στο βίντεο αφιέρωμα, στη διαφαινόμενη άνοδο της ομάδος στη Football League, του Γρηγόρη Παπαδάκη.

Σε αναμονή όλοι και των τελικών αποφάσεων του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. η οποία με πρόσφατη απόφαση της έβαλε τέλος στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής, και αναμένονται οι τελικές αποφάσεις που θα επισημοποιήσουν και τυπικά την άνοδο της Καλλιθέας στη Football League.

Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral σε γρήγορο χρονικό διάστημα μεταξύ παικτών, παραγόντων και οπαδών της ιστορικής Καλλιθέας, που φαίνεται να ζει και πάλι μεγάλες στιγμές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Παπαδόπουλος επικοινώνησε με το Γρηγόρη Παπαδάκη και αφού το συνεχάρη για τη πρωτοβουλία του αυτή του ζήτησε να μείνει κοντά στην ομάδα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο συγκεκριμένο τομέα.

Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν…και κυρίως στον εμπνευστή του όμορφου και επετειακού βίντεο Γρηγόρη Παπαδάκη.

Comments are closed.