Το επίδομα βενζίνης έγινε… καπνός

0
200

Πριν καλά – καλά πιστωθεί το επίδομα βενζίνης «εξατμίστηκε» καθώς η τιμή της βενζίνης μέρα με τη μέρα ολοένα και εκτινάσσεται στα ύψη με αποτέλεσμα και το επίδομα να έχει γίνει καπνός.

Οι οδηγοί βρίσκονται σε απόγνωση για την πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζουν με τους περισσότερους να βάζουν πλέον μέχρι 20€ βενζίνη.

Young adult shooting himself over crazy petrol and fuel prices.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega πανελλαδικά η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι στα 2,168 ευρώ ανά λίτρο 1,60 ευρώ/λίτρο πέρσι (τα στοιχεία αυτά είναι της Κυριακής 8/5 από το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων), ενώ, για το πετρέλαιο κίνησης η τιμή διαμορφώνεται στα 1,909 ευρώ ανά λίτρο.

«Είναι πολύ λιγότερη η βενζίνη που χρησιμοποιώ πια. Είναι πολύ ακριβή, δεν ξέρουμε που θα φτάσει. Ελπίζουμε να μπούνε κάποια μέτρα και όρια» είπε οδηγός στην κάμερα του Mega.

Για το θέμα αυτό μίλησε ακόμη η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπώλων Αττικής, Μαρία Ζάγκα.’Oπως είπε “βλέπουμε πολλές διαφορετικές τιμές. Οι διαφορετικές τιμές είναι τα διαφορετικά τιμολόγια.΄ Όπου κάποιος εάν ‘έχει πάρει μεγάλη ποσότητα, έχει μείνει, δεν μπορεί να πουλήσει. Αν η τιμή αυτή ήταν αυξημένη μένει εκεί ψηλά. Εάν ήταν χαμηλή μένει στο χαμηλό”.

Comments are closed.