Π.Ο.Κ. Έσπερος: Πρωταθλητής στις καρδιές μας… Πρωταθλητής και στη ζωή

0
499

Πρωταθλητής στις καρδιές των Καλλιθεατών ο ΕΣΠΕΡΟΣ πρωταθλητής και στη ζωή των συνανθρώπων τους. Ο Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας ΕΣΠΕΡΟΣ δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη του στους ανθρώπους μας που ξεχωρίζουν για το χαμόγελο τους, παρά τις προσωπικές δυσκολίες αποκλεισμού που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους, προχώρησε σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία.

Με σύνθημα την ιδρυτική προσπάθεια του Ομίλου “Γεννηθήκαμε το 1943 στην Καλλιθέα θέλοντας να δώσουμε χαρά στα παιδιά” η διοίκηση του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ από τη φετινή περίοδο ξεκινά πρόγραμμα άθλησης για παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές διαταραχές σε συνεργασία με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών “Καθοδήγηση” δίνοντας έτσι την δυνατότητα νέων διεξόδων χωρίς αποκλεισμούς σε μια ιδιαίτερη και τρυφερή κατηγορία συνανθρώπων μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ

Γεννηθήκαμε το 1943 στην Καλλιθέα, θέλοντας να δώσουμε χαρά στα παιδιά σε μια δύσκολη εποχή, εν μέσω της κατοχής. Σήμερα ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις θέλοντας να δώσουμε νέες διεξόδους χωρίς αποκλεισμούς. Ο Εσπερος στηρίζει την προσπάθεια του κέντρου ειδικών θεραπειών Καθοδήγηση και από εφέτος ξεκινά ενα νέο πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές διαταραχές, ένα πρόγραμμα πρωτοπόρο στην Ελλάδα.

Τι είναι το Κέντρο Ειδικό Θεραπειών “Καθοδήγηση”


Το κέντρο εδρεύει στην Καλλιθέα διαθέτοντας μια έμπειρη επιστημονική ομάδα που προσφέρει υπηρεσίες κατ’οικων εκπαίδευσης, δημιουργικής απασχόλησης, φύλαξης, εξωτερικών προγραμμάτων και ομάδων κοινωνικοποίησης σε παιδιά εφήβους και ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού και συνοδη διαταραχές.

Comments are closed.