ΠΑΕ Καλλιθέα: «Πεντάστερη» μεταγραφική «καταιγίδα» με Βοσνιάδη, Κοντοχρήστο, Bruno Kone, Δούμτση & Ρέντζα

0
387

Μετά την ανατροπή της απόφασης (ελέω Αιγαλέου) για την μη αδειοδότηση από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. των ομάδων που ανέβηκαν από τη Foodball League στη Super League 2 μέσω της αναδιάρθρωσης, ότι θα μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές, η διοίκηση της Καλλιθέας χωρίς  χρονοτριβήσεις ενεργοποίησε πέντε μεταγραφικά «μπαμ».

Οι «κυανόλευκοι» που είχαν, από την αρχή της παρουσίας της νέας διοίκησης στο τιμόνι τους, προχωρήσει σε «κλείσιμο» πολλών νέων μεταγραφών έβαλαν «φρένο» λόγω της απόφασης για τη μη αδειοδότηση τους.

Ωστόσο η πρόσφατη απόφαση της Ε.Π.Ο. τους «έλυσε τα χέρια» και έτσι ενεργοποίησαν πέντε νέες μεταγραφές που βάζουν πλέον τον πήχη των φιλοδοξιών πολύ ψηλά.

Πιό συγκεκριμένα η διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου τερματοφύλακα Βοσνιάδη Παναγιώτη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Ηρακλή, Πανιώνιο και ΑΕΛ.

Τον 30χρονο αμυντικό Χρήστο Κοντοχρήστο ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Λαμία, Παναχαική, ΑΕΛ, Μοντάνα, Παναιγιάλειο, Lokomotiv Sofia και  Διαγόρα

Τον 26χρονο επιθετικό Kone Brahima Bruno ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Διαγόρα, Ερμή Αραδίππου, Ιάλυσου, Ηρόδοτυ και Αναγέννησης Καρδίτσας

Τον 21χρονο επιθετικό Δούμτση Γεώργιο ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ

Τον 29χρονο αμυντικό Βασίλειο Ρέντζα που έχει αγωνιστεί και σε Χανιά, Πανιώνιο, ΑΕΛ, και Εργοτέλη

Comments are closed.