Λαϊκή Συσπείρωση για Profarm: Καταδικάζουμε τη στάση του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου…

0
442

Με ανακοίνωση της η Δημοτική Παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Καλλιθέας καταδίκασε την ενέργεια του δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου να υπογράψει άδεια λειτουργίας τα Σάββατο στην φαρμακαποθήκη “PROFARM”.
Το θέμα έθεσε εκ νέου ο επικεφαλής της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Γιάννης Βακαλόπουλος στη πρόσφατη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κάλεσε τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο να πάρει πίσω την απόφαση του.

Ωστόσο το Σάββατο για τον ίδιο λόγω πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στη φαρμακαποθήκη από το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, διαμαρτυρόμενο για το άνοιγμά τους τα Σάββατα. Το Συνδικάτο, το οποίο είχε κηρύξει στάση εργασίας τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει τη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, τη διάλυση του πενθήμερου και 8ώρου.

Η συμμετοχή στην κινητοποίηση του Σαββάτου ήταν μαζική, καθώς συμμετείχαν και εργαζόμενοι από άλλες φαρμακαποθήκες.

Παράλληλα το Συνδικάτο κατήγγειλε την παρουσία μιας κλούβας ΜΑΤ που βρισκόταν παραταγμένη κοντά στη φαρμακαποθήκη. Παρέμβαση για την παρουσία της Αστυνομίας έκανε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, ο οποίος βρέθηκε στην κινητοποίηση στο πλευρό των εργαζομένων.


Στην κινητοποίηση παρευρέθηκε και κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας με επικεφαλής τον Γιάννη Βακαλόπουλο, που απηύθυνε κάλεσμα συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων στη φαρμακαποθήκη και καταδίκασε τη στάση του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου.

Comments are closed.