Καλλιθέα… η Κρήτη το δεύτερο σου σπίτι

0
516

«Δραπέτευσε» και πάλι από την Κρήτη η Καλλιθέα με μια ακόμη νίκη απέναντι στην ομάδα της Αλικαρνασσού, ενώ δύο εβδομάδες πριν είχε κάνει το ίδιο και με τον Ο.Φ.Ι., φθάνοντας ταυτόχρονα σε ένα σερί νικών 4 – 0 που την έφερε να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πιο συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» με σκόρερ τους Μουνιέ στο 53′ (κεφαλιά) και τον Ποζατζίδη στο 85′ νίκησαν στο Παγκρήτιο (στην Αλικαρνασσό γίνονται έργα) τον Ηρόδοτο και πήραν τη νίκη με 2-0.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τον Ηρόδοτο να είναι ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, και να δημιουργεί στο 15′ την πρώτη μεγάλη του ευκαιρία (μετά από κλέψιμο του Χατζησάββα και σουτ του ίδιου, ο Στρέζος απέκρουσε δύσκολα κρατώντας ανέπαφη την εστία του), και με τον ίδιο παίκτη πρωταγωνιστή στο 35′  αλλά πάλι ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας να του λέει όχι, ωστόσο η λήξη του α’ ημιχρόνου θα μπορούσε να έχει βρεί τους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου να προηγούνται στο σκορ αν μετά από σέντρα που έγινε ο Κονέ  στην κεφαλιά που έπιασε δεν την έστελνε στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Δήμιζα και αν στην επαναφορά της το σουτ του Τσιντώνη δεν το απομάκρυνε με εντυπωσιακή επέμβαση ο πεσμένος τερματοφύλακας του Ηροδότου.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε ο Τσιντώνης λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου το κατάφεραν οι Μουνιέ καο Ποζατζίδης στο δεύτερο μισό του αγώνα χαρίζοντας στην ομάδα τους τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς φέρνοντας την Καλλιθέα στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Super League 2.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  0 – 2

Διαιτητές:Βάτσιος (Δ. Αττικής) – Νικολάου (Αθηνών) – Δημόπουλος (Δ. Αττικής) 4ος Αλάμπεης

Σκόρερ: 53′ Μουνιέ, 85 Ποζατζίδης

ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Τάτσης): ‘

Δήμιζας, Κατίδης, Βρεττός, Καντέ, Σουρνάκης, Ρουσσάκης (21′ Λουμπάκης), Δ. Κοιλιάρας, Γκίνη, Αργκιλέσι, Κόρτσαμ, Χατζησάββας

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Βόκολος): 

Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Τσιντώνης (46’ Ρώση), Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα (73’ Κωστίδης), Μουνιέ (66’ Βασιλούδης), Δούμτσης (90’ Νάτσης), Κονέ (66’ Ποζατζίδης)

Comments are closed.