Ένας βαθμός τη χωρίζει από την Super League 2

0
1266

Ένας βαθμός χωρίζει την Καλλιθέα από τη συμμετοχή της στη Super League 2, μετά την αφαίρεση των 6 βαθμών και τη λευκή ισοπαλία απέναντι στη Νίκη Βόλου σε αγώνα που έγινε χθες Σάββατο 19 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρ. Λαμπράκης” στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Οι “κυανόλευκοι” σαφώς επηρρεάσμενοι από την απόφαση για την αφαίρεση των 6 βαθμών, που από την κορυφή τους έφεραν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, μπήκαν μουδιασμένοι στο παιχνίδι αφήνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στους παίκτες της Νίκης.

Στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του τερματοφύλακα των Βολιωτων Καραγκιόζη, ο οποίος ωστόσο πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε χτύπημα φάουλ του Στούπη στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για την Καλλιθέα.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες άρχισαν να προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους θέλοντας να διαφυλάξουν το μηδέν για τις εστίες τους φθάνοντας έτσι στο 0 – 0 και τη μοιρασιά των βαθμών.

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα καταγράφεται και η τήρηση ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη του πατέρα του Α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέα Μάριου Μπίλιου, Παρασκευά.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ   0 – 0

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Βεργέτης (Αργολίδας)
Κίτρινες: Καραγιάννης, Μουσταφίδης (Καλλιθέα)  – Μπόσιο, Αργύρης, Τζοβάρας, Καλουτσικίδης (Νίκη Βόλου)

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ   (Γιάννης Τάτσης): 

Κουρεπίνης, Παντελίδης (60′ Ρόπας), Μουσταφίδης, Καντέ, Κρητικός, Σταύρου (77′ Ενγκουέμ), Χοτζάλλι (60′ Καραγιάννης), Στούπης, Καββαδίας (89′ Πάντος), Σάμιος (60′ Βασιλειάδης), Παπαγγέλης.

ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  (Βοσνιάδης):

Καραγκιόζης, Αργύρης, Τσιμπούκας, Τζοβάρας, Καλουτσικίδης (78′ Πολίμος), Μπόσιο, Μέτσε, Λούκας Γκαρσία (88′ Μπιτσάκος), Ντομίνγκεζ, Γκονζάλες, Κρουθ (73′ Σαλαμούρας).

Οι καλλίτερες στιγμές του αγώνα

Comments are closed.