Δ. Καλλιθέας: Κλειστοί αθλητικοί χώροι και κολυμβητήριο… Ποιοι χώροι εξαιρούνται

0
1034

Με βάση την απόφαση της κυβέρνησης, έτσι όπως αυτή ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Δήμος Καλλιθέας και πιο συγκεκριμένα ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης (ΟΠΑΑ) «Γιάννης Γάλλος» προχώρησαν στο κλείσιμο του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και του κολυμβητηρίου στο Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής από σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020.

Σε ότι αφορά το Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής έκλεισαν εκτός από το κολυμβητήριο και το γήπεδο ποδοσφαίρου και η παιδική χαρά καθώς και το πάρκινγκ. Ωστόσο το μονοπάτι περιπάτου μένει ανοικτό για περπάτημα ή ατομικό τρέξιμο πλην όμως δεν θα επιτρέπεται η ομαδική άσκηση είτε πρόκειται για απλό τρέξιμο είτε για άσκηση φυσικής κατάστασις από γκρουπ ή ομάδες. Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών δεν θα μπορεί να ξεπερνά τους 60 πολίτες, ενώ από το προσωπικό του Οργανισμού γίνεται πλήρη καταγραφή στοιχείων των επισκεπτών.

Εξαίρεση ακόμη στην ατομική άσκηση γίνεται και στα ανοικτά γήπεδα τένις του Δήμου Καλλιθέας όπου οι κάτοικοι θα μπορούν ατομικά και ανά δύο να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς όμως την παρουσία προπονητή.

0

Comments are closed.