Διορθώθηκε η «γκάφα»!!! Πίσω στις προπονήσεις ΠΑΕ Καλλιθέα & ΑΣ Εσπερίδες

0
504

Μετά την είδηση από το ΑΠΕ – ΜΠΕ περί «γκάφας» των λοιμωξιολόγων που οδήγησε στην αναστολή των προπονήσεων και την επανέναρξη των πρωταθλημάτων σε Football Legue, Α1 μπάσκετ Γυναικών, Α1 βόλεϊ Γυναικών, Α2 μπάσκετ Ανδρών, χάντμπολ και υδατοσφαίριση, βρέθηκε η «χρυσή τομή» για να καλυφθεί η αρχική «κατά λάθος» απόφαση τους.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γεν. Γραμ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς παρουσίασαν «νέα δεδομένα» στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων οι οποίοι «πείστηκαν» και άναψαν  πάλι το «πράσινο φως» στέλνοντας στις προπονήσεις τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων που συμμετέχουν στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Έτσι σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, από σήμερα (6/3) επιτρέπονται μόνο οι προπονήσεις σε Football League ( πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει η ΠΑΕ Καλλιθέα)Α1 μπάσκετ γυναικών (πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει η ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας), Α1 βόλεϊ γυναικών, Α2 μπάσκετ Ανδρώνχάντμπολ και υδατοσφαίριση. Αντίθετα δεν ξαναρχίζουν οι προπονήσεις στη Γ’ Εθνική στο ποδόσφαιρο.

Τα πρωταθλήματα αυτά θα επανεκκινήσουν μετά την εναρμόνιση των διοργανωτριών αρχών και των ομάδων σε τροποποιήσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως θα εξειδικευτούν άμεσα από τις οδηγίες της επιστημονικής αρχής της ΓΓΑ.

Με την ίδια απόφαση αναστέλλεται η λειτουργία των κολυμβητήριων σε όλη τη χώρα για τους αθλητές των σωματείων και για τους υποψήφιους ΣΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών.

Ενώ τέλος, αναστέλλεται η λειτουργία και των τριών χιονοδρομικά κέντρων.

Comments are closed.