“Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας”: “Πιπεράτη” αντίδραση στην “Ανάλατη” απάντηση του Δ. Κάρναβου

0
83

Η “Ανάλατη” απάντηση του δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου στη δημόσια τοποθέτηση της “Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας” και του επικεφαλής της Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, σχετικά με την απόφαση της διοίκησης του Δήμου και της Οικονομικής Επιτροπής για την δαπάνη, η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, και αφορά την ψηφιακή (διαδραστική) αναπαράσταση της “Μάχης του Αναλάτου” (1827) στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση των Ελλήνων, έφερε την “πιπεράτη” αντίδραση της παράταξης του κ. Ψαλιδόπουλου.

Η ανακοίνωση της “Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας”

Με πρόσφατη ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Δήμαρχος απέτυχε -όπως άλλωστε αναμενόταν- να απαντήσει στις αιτιάσεις της “Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας” σχετικά με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και τη δαπάνη για την ψηφιακή (διαδραστική) αναπαράσταση της Μάχης Αναλάτου (1827), με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821. 

Η επιμονή του κ. Δημάρχου να εμφανιστεί πάση θυσία ως θεματοφύλακας κάποιου ηρωικού παρελθόντος στερείται φυσικά σοβαρότητας. Ας συμβιβαστεί τουλάχιστον με την ιδέα ότι, αντικειμενικά, δεν μπορεί να φτάσει μέχρι την Επανάσταση του 1821 και ας συγκρατηθεί με τις δαπάνες για την ψηφιοποίηση του λαϊκισμού του. Εξάλλου, η ιστορική έρευνα δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των αρμοδιοτήτων του και τα επιστημονικά της πορίσματα, μεταξύ των πολιτικών αρετών του. 

Comments are closed.