“…Οι Τζιτζιφιές χρειάζονται σχολεία αληθινά & όχι δανεικά παραπήγματα…”

0
183

Με ανοιχτή του επιστολή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας δηλώνει την αντίθεση του στην τοποθέτηση προκατασκευασμένων αιθουσών στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει πως το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα είναι ήδη επιβαρυμένο λόγω παλαιότητας, διαθέτει ήδη 4 προκάτ αίθουσες ενώ έχει στερηθεί βασικούς χώρους και υποδομές. Αναφορά γίνεται και για την πιθανή απώλεια του μοναδικού γηπέδου μπάσκετ που διαθέτει το σχολείο και μπορούν να γυμνάζονται τα παιδιά.

Παράλληλα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το 8ο Δημοτικό Σχολείο επί σειρά ετών έχει πληγεί από αποφάσεις που πάρθηκαν από τις Δημοτικές αρχές οι οποίες δημιούργησαν πάγιες καταστάσεις, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στη σημερινή Δημοτική αρχή η οποία δεν ήρθε σε επαφή με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για να ενημερώσει για τους σχεδιασμούς της αλλά και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά του Συλλόγου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για επικοινωνία με το Δήμο Καλλιθέας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου

Comments are closed.