ΕΟΔΥ: Πιστοί στα υγειονομικά τους πρωτόκολλα, έκαναν “τσικνοτεστ” στα παϊδάκια με κορονοπάρτι

0
179

Όταν οι εργαζόμενοι στον ΕΟΔΥ σπάνε τα πρωτόκολλα τότε ο κόσμος γιατί θα πρέπει να δέχεται την αστυνομική βία για μια βόλτα στην πλατεία;

Το γεγονός ότι παύθηκαν οι υπάλληλοι δεν ακυρώνει την λάθος εικόνα και πολύ περισσότερο δεν πείθει κανέναν η οποία δικαιολογία μπροστά στους αυστηρούς κανόνες που ο ΕΟΔΥ υποτίθεται έχει θέσει μέσω των πρωτοκόλλων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ακόμη δείχνει και την ανικανότητα της διοίκησης του Οργανισμού να ελέγξει τέτοιου είδους φαινόμενα στην ίδια του την έδρα, άρα κάποιος  μπορεί εύκολα να καταλάβει τι γίνεται στην επικράτεια.

Τέσσερεις εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ σε κορονοπάρτι 

Τέσσερις εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ συμμετείχαν στο κορονοπάρτι της Τσικνοπέμπτης που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της HELEXPO στο Μαρούσι.

Το βίντεο με το κορωνο-πάρτι αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας έντονες αντιδράσεις καθώς και τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ διευκρινίζει πως “…ο συγκεκριμένος εξωτερικός χώρος δεν ανήκει στους παραχωρηθέντες στον ΕΟΔΥ χώρους του κτιρίου της HELEXPO.

Κατά το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης του περιστατικού συνωστισμού, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ που εργάζονται σε χώρους του κτιρίου της HELEXPO, είχαν ολοκληρώσει το συμβατικό τους ωράριο και αποχωρήσει από τους χώρους εργασίας τους.

Ωστόσο, από εικόνες που έχουν τεθεί υπόψιν της Διοίκησης του ΕΟΔΥ σε σχέση με το περιστατικό,  προέκυψε ότι μεταξύ των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτές, εμφανίζονται και τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό των συμβασιούχων του Ε.Ο.Δ.Υ..

Πρόκειται για 3 οδηγούς και μία επαγγελματία υγείας που εργάζονται στις ΚΟΜΥ. «Τα πρόσωπα αυτά έχουν ήδη παυθεί από κάθε συμβατική αρμοδιότητα και επιχειρησιακή τους υποχρέωση έναντι του Ε.Ο.Δ.Υ., ενώ εκκρεμούν σχετικώς, περαιτέρω νομικές ενέργειες εκ μέρους του Οργανισμού», αναφέρει ο Ε.Ο.Δ.Υ.

πηγή: aftodioikisi.gr

Comments are closed.