Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας: Αντίδραση των Δημοτικών Παρατάξεων για τη σημερινή δια ζώσης συνεδρίαση

0
71

Την απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι Δημοτικές Παρατάξεις «Προοπτική Ζωής», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» και «Μια Πόλη στο Δρόμο» με αφορμή τον ορισμό της σημερινής δια ζώσης συνεδρίασης, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο.

Οι Δημοτικές Παρατάξεις, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, η συγκεκριμένη αίθουσα δεν εγγυάται τη συμμετοχή ούτε όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε των ενδιαφερομένων πολιτών και εκπροσώπων φορέων, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Τέλος στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην πρόταση των Παρατάξεων οι συνεδριάσεις να γίνονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Καλλιθέας ζητώντας παράλληλα από τη διοίκηση του Δήμου να εξασφαλίσει τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή τους.

Αναλυτικότερα η Ανακοίνωση των Δημοτικών Παρατάξεων

Καλλιθέα, 27/09/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ»«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ»«ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

Οι δημοτικές παρατάξεις «Προοπτική Ζωής», «Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας», «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» και «Μια Πόλη στο Δρόμο» εκφράζουν την αντίθεσή τους στην επιλογή της διοίκησης του Δήμου να προβεί στην οργάνωση της σημερινής δια ζώσης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, χωρίς να εγγυάται τη συμμετοχή ούτε όλων των μελών του, ούτε των ενδιαφερομένων πολιτών και εκπροσώπων φορέων, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. 

Το γεγονός αυτό, που οδηγεί σε περαιτέρω απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση του Δήμου χρησιμοποιεί τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προκειμένου να αποφύγει το διάλογο και την ανάδειξη των μεγάλων ευθυνών της σε σειρά προβλημάτων της πόλης. 

Οι δημοτικές παρατάξεις καλούν τη διοίκηση του Δήμου να υλοποιήσει αμέσως την πρότασή τους για την αξιοποίηση και την ενίσχυση της κατάλληλης τεχνολογικής υποδομής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Καλλιθέας. 

Comments are closed.