«Αστέρι» λαμπρό τον οδηγεί στην κορυφή – φωτορεπορτάζ: Α. Ανδρεόπουλος

0
93

Σε έναν αγώνα που μπορεί και να μην είχε διεξαχθεί, καθώς η ομάδα του Αργοναύτη είχε καταθέσει αίτημα αναβολής λόγω κρουσμάτων covid, σημασία έχει πρώτα και κύρια η ασφαλής του διεξαγωγή τόσο για την εξασφάλιση της υγιούς παρουσίας αθλητών και προπονητών όσο και των φιλάθλων.

Έτσι από τη στιγμή που η Ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα αναβολής της αναμέτρησης τόσο ο Π.Ο.Κ. Έσπερος όσο και ο Αργοναύτης πήραν μέρος στη διεκδίκηση του τζάμπολ, για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Εθνικής, αλλά και της νίκης για την οποία οι παίκτες της Ραφήνας μέχρι το ημίχρονο κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ (43 – 40) και τη διεκδίκηση της.

Από εκεί και μετά οι παίκτες του Περικλή Ταυρόπουλου πήραν τα ηνία του αγώνα και πήραν μια διαφορά πάνω από δεκαπέντε πόντους, την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος.

Ο ήχος της κόρνας που σήμαινε και λήξη του παιχνιδιού βρήκε τον Έσπερο νικητή και πάλι πρώτο στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Το φύλλο αγώνα

Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Τριγλίας   85 – 60 

Διαιτητές: Ουσταμπασίδης – Ορφανός Ιορ. – Χατζημάρκος

Δεκάλεπτα:    22 – 14    43 – 40   Β’ ημ.   68 – 50    85 – 60

Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ  (Περ.Ταυρόπουλος):

Κολιός, Αγγελόπουλος, Οικονόμου 16 (4), Καράβολας 12 (2), Αδαμόπουλος 4, Καψαμπέλης 3 (1), Οικονομίδης 2, Τσολάκης 4, Ολύμπιος 5, Καπρής 17 (1), Χαρούνι 14, Μαγιντόμπε 8 (2).


ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Τριγλίας (Μπότης-Γιαννακόπουλος):.

Σγούρος 9 (2), Λίτσο 12 (2), Συγγούνας 11 (1), Κόρμπος, Γεραμάνης 9, Κουρτάλης, Ζακυνθινός 10 (1), Σβάρνας 8, Βασιλείου, Παναγιάδης, Σταμέλος 1.

Comments are closed.